کد خبر:۱۰۹۸۸۸۱
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج کشور:

حفظ وحدت از آب و نان واجب تر است / لزوم هوشیاری در جنگ نرم 

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج کشور گفت: حفظ وحدت از آب و نان واجب‌تر است، زیرا از راهبرد‌های دشمنان انشقاق مردم با نظام و انشقاق قومی و مذهبی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سردار حسین معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج کشور در مراسم رژه اقتدار نیرو‌های مسلح مستقر در شهر کرمان، به مناسبت آغاز هفته بزرگداشت دفاع مقدس گفت: آنچه در دفاع مقدس جنگ نابرابر سخت و محنت بار را با انقلاب اسلامیِ تنها، تبدیل به دفاع مقدس کرد؛ منطق عاشورایی ما بود.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج کشور با اشاره به این نکته که نبرد تن با تانک در کانال ماهی با هیچ نگاه مادی و نظامی سازگار نیست، زیرا یک گردان بسیجی ما در برابر رزم زره سپاه سوم عراق ایستاد که بزرگترین سپاه او بود؛ اظهار کرد: همه غیرت ملت را در آن جغرافیای کوچک مشاهده می‌کردیم.

سردار معروفی در خصوص وحدت حاکم در دفاع مقدس با بیان این مطلب که هیچیک از نیرو‌های مسلح روی سردوشی خود نگاه نمی‌کرد بلکه همه نگاه و وجود و اراده و اندیشه و مقاومت آنان به مسیر حق بود؛ تصریح کرد: برای حفظ این اقتدار و رسیدن به اوج؛ وحدت رمز موفقیت و تولید قدرت و امنیت است که همه چیز ذیل امنیت است که این خروجی کارساز کارزار دفاع مقدس است.

او تاکید کرد: دشمنان ما محاسبه‌گر هستند و این وحدت و آمادگی را می‌بینند و می‌دانند و اگر دست به حماقت بزنند، همان نقطه و مکان گورستان ابدی آنان خواهد شد و این بازدارندگی ملت بزرگ به وسیله فرزندان آنان در نیرو‌های مسلح و مقتدر با اراده و با ارادت است.

 وی با بیان اینکه امروز فضا و هوا و دریا و زمین به وسیله این آمادگی برای دشمن مسدود است؛ گفت: برای همین دشمن به جنگ نرم و عملیات روانی با بستر فضای مجازی روی آورد تا قدرت تخریب بیشتر و هزینه کمتری برای او داشته باشد.

لزوم هوشیاری در جنگ نرم

سردار معروفی با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح به عنوان سنگر مستحکم انقلاب سنگر و جان‌پناه و سد بلای مردم ایران هستند؛ گفت: در جنگ نرم نخبگان و مسئولین و چهره‌های فرهنگی و سیاسی باید مراقب باشند و بجنگند و همانگونه که در نبرد سخت پیروزی خلق کردیم در این جنگ هم باید آفند و عملیات و هجوم کرده و دشمن را پاسخگو کنیم.

او سپس در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن بر لزوم امام شناسی جامعه، دشمن شناسی، حفظ وحدت و جهاد شبانه روزی برای خدمت بی منت به ملت و باز شدن گره‌ها تاکید و اظهار داشت: حفظ وحدت از آب و نان واجب‌تر است، زیرا از راهبرد‌های دشمنان انشقاق مردم با نظام و انشقاق قومی و مذهبی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار